All times are UTC





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Commands not working, anyone else?
PostPosted: June 22nd, 2015, 5:17 pm 
Offline
New Member

Joined: June 17th, 2015, 6:27 pm
Posts: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time
This bug has been with me for the last two and a half versions. My commands don't seem to want to work. I created a server for me and my friends to play on and tried to use a /mode titan 20, it stayed at 10. None of my friends used the RC mod so I couldn't see if anyone else had the problem.

Anyone have an idea of how to fix this? I'm using chrome and the latest version of the RC mod and AOTTG.

Thanks in advance! ^.^


Top
 Profile  
 


 Post subject: Re: Commands not working, anyone else?
PostPosted: June 22nd, 2015, 8:15 pm 
Offline
Veteran Member
User avatar

Joined: April 2nd, 2015, 2:59 pm
Posts: 158
Has thanked: 15 times
Been thanked: 16 times
Did you read the new way how to set up those type of commands in the mod instructions at all before coming here? Not to make fun of you, but Rice changed it and so those type of commands are in your pause menu now. Check out this changelog for more details http://aotrc.weebly.com/changelog.html

_________________
Spoiler:
Image

Spoiler:


Top
 Profile  
 


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Style created by © Matti, gry komputerowe, alveo witaminy zdrowie witaminy

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group